Despre noi

         Service-ul multimarcă TOTIDAI Service Auto Srl este dotat cu echipament tehnic de ultimă generație, conform standardelor moderne, astfel încat să putem oferi tuturor clienților noștri cea mai bună calitate pentru servicii de reparații auto în cel mai scurt timp cu putință.

     

                  Calitatea execuției lucrării se datorează atât echipamentului tehnic și instrumentelor folosite pentru reparații auto, cât și pregătirii specializate a personalului echipei noastre.

         

                 Pentru reparația autovehiculului dvs. vă oferim promoții tentante și piese de schimb originale, a căror calitate înseamnă mai multă siguranță în trafic și, desigur, satisfacția clienților noștri.

        

            Toate lucrările de reparații auto au prețuri accesibile, variabile în funcție de piesele auto necesare eliminării problemei, însă de fiecare dată vă vom oferi costuri de reparație sub prețul concurenței.


Ce este diagnoza auto ?

                    În primul rând, monitorizează cu ajutorul unor senzori diverși parametrii care influențează sistemul gestionat. În al doilea rând, pe baza algoritmilor, mape sau oricum le numim, ECU calculează modul în care trebuie să funcționeze sistemul. Activează numeroase componente ale motorului, injectoare, supape, pompe, astfel încât sistemul să funcționeze în parametrii normali.

Partea cea mai interesantă este aceea că la un autoturism de ultimă generație găsim tot mai multe calculatoare. Avem câte un computer la sistemul de injecție, la ABS, airbag-uri, cutia de viteze automată, climatronic, etc.

Toate aceste calculatoare care sunt de obicei diferite, trebuie să comunice între ele pentru buna funcționare a autoturismului, iar pentru asta au nevoie de o mică rețea. Dacă o componentă electronică se strică, atunci sistemul electronic central sau pe scurt ECU va detecta această problemă și va genera astfel un cod de eroare, cod ce va putea fi interpretat de specialiștii noștri.